Kennel Crickethill's on kyseessä, ja kasvatamme pienimuotoisesti kiinanpalatsikoiria eli pekingeesejä. Meillä on myöskin omat kotisivut, mutta koska ystävämme Maija, joka on sivujemme ylläpitäjä, on ymmärrettävästi ollut viime kuukaudet tosi kiireinen (pari muuttoa pienempään ja isompaan, uusi yritystoiminta ja pieni poika, vissiin keskikokoinen mies ja HIRMUISEN ISOT koirat), päätin minä eli Minna, toinen puolisko kennelnimen haltijoista, aloittaa tämän blogin tukemaan kotisivujamme. Täällä sitten toitottelemme aina viimeisimpiä kuulumisia ja saattaapi muutenkin tulla kirijuutettua mitä mieleen juolahtelee. Ja noita riipustuksia saapi sitten kommentoida mielin ja määrin, palautetta otan mielelläni vastaan!
Ja edes koirajutut eivät tule rajoittumaan omiin pekeihimme, koska ihan sisarusparvessakin löytyy rotuvalikoimaa laajemmin, tuttavapiirissä vielä sitäkin enemmän, enkä muutenkaan ole rasisti :D

Eli kaikille lämpöiset tervetulotoivotukset! Pistäkäähän linkki muistiin, aion nimittäin päivitellä blogia säännöllisen epäsäännöllisesti ;)